"Wanneer we echt durven los te laten komen we bij onze eigenheid."
Zingen, stembevrijding is een mooie manier om daarbij te komen.

Je bent het meest waarachtig, krachtig en authentiek wanneer je volledig jezelf kunt zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie ben je? Wat doe je? Wat denk je? Wat laat je zien?

We denken en handelen in bepaalde patronen, hebben overtuigingen en denkbeelden. Vaak hebben we dat niet in de gaten. Je betrapt jezelf erop dat jouw gedachten en manieren van doen niet altijd helpend zijn en soms zelfs erg hinderlijk of contraproductief. Jezelf leren kennen, inzicht krijgen in je patronen, is een vertrekpunt voor verandering.

Mijn activiteiten (Coaching, workshops en Jaartraining) zijn er voor iedereen die wil groeien en veranderen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, of heroriëntatie op levensloop of loopbaan. Voor iedereen die ruimte wil maken voor leven vanuit authenticiteit, eigen kracht en talent. Voor iedereen die anders wil leren omgaan met ingesleten patronen, overtuigingen, verwachtingen en oordelen. Kortom: voor iedereen die wil leven vanuit eigenheid en bezieling.

Activiteiten

Uitgelicht

Agenda

Over onze activiteiten

Persoonlijke ontwikkeling

Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. Het gaat over jezelf te laten horen en gehoord willen worden. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we in een nieuwe ruimte van onszelf. Doormiddel van Workshops, Individuele coaching-stembevrijding en deelname aan de Jaartraining Vivre, kun je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Activiteiten:
– Individuele coaching-stembevrijding
– Jaartraining Stembevrijding & Familieopstellingen
– Workshops

Ontmoeting

Of je meedoet aan de mantra-avonden Zing vanuit je hart, aan het Popkoorweekend of aan Op Volle Toeren zingen, het is steeds weer bijzonder om elkaar en vooral jezelf te ontmoeten in klank. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen. Je laat je lekker meenemen in zingen. Het zingen is altijd met pianobegeleiding van Lambert. Het gaat bij de zangactiviteiten vooral om het effect wat het zingen teweeg brengt. De ene keer ingehouden en ingetogen, dan weer uitbundig en vol overgave.

Activiteiten:
– Zing vanuit je hart
– Popkoorweekend
– Op Volle Toeren

Leiderschap en Teambuilding

Zingen is een geweldige manier om positieve energie te genereren in een groep mensen. Samen zingen draagt direct bij aan sfeer, teamspirit, kennismaking, samenwerking en communicatie. Ook bij persoonlijke ontwikkeling is het een krachtig instrument. Waar gezongen wordt gebeurt iets! Ideaal voor teambuilding, leiderschap-training of een event of congres. Lambert Mutsaers organiseert verschillende activiteiten voor organisaties en bedrijven.

Activiteiten:
– Maatwerk workshops
– Events
– Individuele Leiderschap coaching

Activiteiten door het jaar heen

Iedereen heeft de potentie om te groeien

Geloof je alles wat je denkt? Met onze gedachten blijven we vaak in de patronen denken van wat we gewend zijn. Wij bouwen zo onze werkelijkheid en we geven hem vorm en blijven hem vervolgens versterken, met zowel positieve als negatieve aspecten. We zijn in feite de architecten van onze eigen ervaringen, gedachten en overtuigingen. Pogingen om de werkelijkheid te veranderen, de strijd aan te gaan met de werkelijkheid voedt hem alleen maar. Dus verbeteren is ook al snel voeding voor gedoe.

Waar ben je aan toe? Wat is jouw verlangen? Kun je je iets anders, iets wat er nog helemaal niet is, voorstellen, waaraan je dan gaat werken? Waardoor je gaandeweg nieuwe inzichten en ervaringen opdoet en zo een andere waarheid creëert?

Met alleen onze gedachte, onze cognitie komen we er niet uit. Wat helpt is voelen, verbinding maken tussen ratio en gevoel, tussen hoofd, hart en buik. In het voelen wordt je bewust van je gevoel en emoties en stroomt de energie, om zo de weg vrij te maken voor nieuwe ervaringen. Wanneer we onze emoties verstoppen, omdat we ze niet willen voelen of omdat we ze als ongeschikt en negatief beschouwen, geven we ze meer kracht, verhogen we de intensiteit en creëren we een emotionele onbalans.
Er bestaan geen goede of slechte emoties; er zijn alleen nodige reacties op wat we ervaren. Het zijn indicaties van wat er met ons gebeurt en het hiermee omgaan helpt ons om een groot inzicht in onszelf te vormen.

Stembevrijding draagt bij aan het ruimte geven en vrijlaten van emoties en aan het opdoen van nieuwe, andere ervaringen. In mijn werk gaat het over het opdoen van andere inzichten en over de transformatie naar een andere, nieuwe balans met meer en andere mogelijkheden.

LATEST

BLOG

Impressie