Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zing Lambert Mutsaers
Average rating:  
 60 reviews
 by Ad
Welke activiteit: Jaartraining en Zing, vanuit je hart

Mijn behoefte was om een niet ontwikkeld talent te leren kennen: mijn stem. Wat houdt mij tegen om te zingen? En als ik wel eens doe, kan het dan anders en beter? Mijn keuze viel op Lambert en de Latifa. Terugkijkend, geen moment van spijt. Wel veel momenten van leren in mijn "stretch zone." De Jaartraining was het fundament. De avonden Zing vanuit je hart bouwden daarop voort. Het effect is een herstel van congruentie voor hoofd, hart en buik. Onprettige gedachten naar aanleiding van vervelende gebeurtenissen uit het verleden hebben plaats gemaakt voor fijne herinneringen met prettige melodieën en bijbehorende teksten.

 by Marja
Jaartraining
Welke activiteit: Jaartraining Vivre

Je bent in zeer goede handen bij Lambert.
Een mooie combinatie van Stembevrijding en lichaamswerk.
Ik doe nooit iets 2 x maar nu denk ik, wie weet!
Het is verrijkend en verdiepend om een jaar met je thema aan
de slag te gaan.
Bij twijfel: gewoon DOEN! Je krijgt zeker geen spijt!

 by Jan
Samen dragen
Welke activiteit: Familie opstellingen

Het blijft toch elke keer een wonderlijk fenomeen dat je in de huid kunt kruipen van iemand anders en op deze manier helderheid kan brengen voor de opsteller in patronen die diep verscholen in de psyche verweven zitten.
Kundig, professioneel begeleid door Lambert, die op de achtergrond sturend aanwezig is.
Wordt vervolgd.......

 by Henk van der Veen
opstellingendag Lambert Mutsaers
Welke activiteit: opstellingendag

Ik werk ruim 10 jaar met familie en bedrijfsopstellingen. Ik was benieuwd naar de werkwijze van Lambert Mutsaers, mede omdat er soms ook sprake is van het inbrengen van klank en zang. Ik vond het een geslaagde dag. Lambert weet een veilige en open sfeer neer te zetten, waardoor ook de deelnemers veilig open kunnen zijn over de voorgelegde problematiek ( vragen / verlangens ). Een eye-opener vond ik ook de inleidende oefeningen waarbij 3 representanten hoofd, hart en buik representeerden van een deelnemer. Iedereen kwam daarbij aan de beurt.
Het ( grote ) geheel vond plaats in een prettige werkruimte.

 by Jeanette Mennes
O jee emoties?!
Welke activiteit: individuele stembevrijding

Ik heb bij Lambert diverse stembevrijdingstrajecten gedaan en af en toe boek ik een apk-sessie. Ik leerde Lambert kennen via Samaya waar ik exposeerde en de stap van schilderen naar zingen nam. Aangemoedigd door Lambert zong ik in de kapel op de opening van mijn expositie mijn eerste ontroerende zang-nootjes. Wat vond ik dat spannend en ... vreugdevol! Het was het begin van een weg naar meer zingen en zelfs bescheiden piano leren spelen op mijn 48e zonder muzieknoten (je hebt er gevoel voor aldus Lambert). Ik heb bij Lambert al mijn emoties een voor een vrij gezongen, vreugde, verdriet, wanhoop, onzekerheid -angst en schaamte waren wel de moeilijkste emoties in een periode met veel verlies. Elke keer heette Lambert mij er welkom in. Hij opende mij voor mijn eigen mens-zijn, benoemde mijn kwaliteiten. Hij stelt als coach heldere vragen, speelt fantastisch piano. Bij Lambert durf ik mij te openen voor een ruimte die voor mij dierbaar is, intiem aanwezig te zijn bij mij zelf, voorbij verhalen, gewoon ruim te zijn en van daaruit samen hier en nu te durven improviseren, te spelen met expressie. Ik open mij voor wat er in mij leeft, mooi en rauw. Ik ben nog steeds verbaasd wat er dan spontaan kan ontstaan. Na elke sessie ga ik met een gevoel van ruimte, genieten, vertrouwen naar huis. Ik heb mijzelf leren dragen in mijn emoties, gevoeligheid. Die droom om zelf liedjes te kunnen schrijven op een eigen wijze, wie weet komt die uit. Daarin gaat het steeds om die ene stap in het onbekende. Lambert begeleidt je op die reis in die frisse ruimte van het hier en nu. Je droom wordt realiteit. Dank je wel, Lambert voor jouw mens-zijn. Het valt ergens niet te beschrijven wat stembevrijding mij zoal heeft gebracht. De proof of the pudding is in the eating ;-).

 by Jeanette Mennes
Genieten op Samaya!
Welke activiteit: Retraite 2021

Lambert en Jeanine, bedankt voor het organiseren van een heerlijke retraite op Samaya. Een heerlijke plek van rust en ruimte, lekker eten om weer tot jezelf te komen. En daaraan toegevoegd qigong en muziek - zingen of stembevrijding - is helemaal genieten! De muziek van de retraite (en ook mantra-avonden) reist altijd met mij innerlijk mee. In mijn eigen stilte hoor ik dan ineens in mijn hart een flard muziek. Ik glimlach dan, en zing innerlijk even mee. Ik weet mij dan verbonden via de muziek, met de plek, de mensen en met Lambert en Jeanine. Mijn hart is thuis.

 by Hanna
Een fantastische coach!
Welke activiteit: Individuele coaching-stembevrijding

Het is moeilijk om dit bijzondere traject, dat zo’n positieve impact op mijn leven heeft gehad in woorden te vatten.

Mooie gesprekken waarin ik me gehoord en gezien voel, het zingen dat ik zo eng vond maar zo bevrijdend werkt, de liefdevolle steun en aandacht die groei en verandering mogelijk maakten o.a. op het gebied van (zelf)vertrouwen en loopbaan en me geholpen hebben mijn pad te vinden....

Lambert is enorm betrokken en zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt er niet alleen voor dat ik na elke afspraak vol positieve energie weer thuis kom, maar ook dat de liefde voor het zingen en piano spelen inmiddels niet alleen mij maar ook de rest van mijn gezin heeft bereikt.

Dank je wel Lambert!

 by Pauline
Welke activiteit: zoomzingen

Bedankt voor dit mooie samen zingen. Dat het toch mogelijk is door jullie op deze manier!
Ik heb ervan genoten.

 by Tineke
Heerlijk
Welke activiteit: Zingen vanuit het hart

Heerlijk, om toch op deze manier "samen" te kunnen zijn. Mooi om zo het paasweekend in te gaan. Grote dank aan Lambert en Jeanine! Hopelijk is het niet nodig, maar als het niet anders kan, is dit een prima alternatief!

 by Eugenie
Zoomzingen vanuit je hart
Welke activiteit: Zing vanuit je hart op zoom

Heel hartelijk bedankt Jeanine en Lambert. Het was heel fijn om met zoveel verbondenheid met zoveel mensen tegelijk samen te zingen op afstand maar in nabijheid. Ik ben er blij van. Heel fijn dat jullie dit georganiseerd hebben en ik doe graag nog eens mee.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»