Coaching-Stembevrijding:
Je bent het meest krachtig en effectief wanneer je volledig jezelf kunt zijn.

Welke kant wil jij op?

Waar ben je nu in je leven en wat verlang je?
Verlangen geeft richting en focus. Waar wil je naartoe? Hoe ziet jouw leven eruit in een ideale situatie. Verlangen toont zich vaak in de keerzijde, het gemis of de onvervuldheid. Deze onvervuldheid kan leeg of zelfs pijnlijk aanvoelen. Omdat dat wat we echt verlangen op het eerste gezicht misschien niet mogelijk lijkt, parkeren we het, misschien met de gedachte dat het niet voor je is weggelegd. Wat heb jij te ontdekken, te onderzoeken?

Laat je horen

Je bent geboren om ruimte in te nemen. Laat je horen en wil ook gehoord worden. Of het nu gaat om meer assertief te zijn, grenzen te stellen of in contact met anderen te zeggen wat er eigenlijk gezegd wil worden. Om ruimte in te nemen is misschien een beetje moed nodig. Moed om kwestbaar te zijn, moed om je te laten zien en te laten horen. Durf je trouw te zijn aan wat voor jou belangrijk is en daar uiting aan te geven?

Wat

We zijn snel geneigd om af te stemmen op onze omgeving, op anderen. Stembevrijding is een geweldige manier om te ontdekken hoe je je kunt verbinden met jezelf, met je eigen kracht. Stembevrijding gaat over een verlangen om volledig ‘Ik’ te kunnen zijn, om ruimte in te nemen en om gehoord te worden. Stembevrijding gaat niet zozeer om het bevrijden van je stem maar over het bevrijden van bevangenheid.

Wat je in het zingen tegenkomt staat natuurlijk niet los van wat er zich verder in je leven afspeelt. Coaching-Stembevrijding is een krachtige en natuurlijke manier om te werken aan jouw persoonlijke groei. Een individueel traject vergroot je zelfkennis. Vervolgens kun je kijken naar wat je zou willen veranderen. Want veranderen gaat immers altijd tegen de achtergrond van het bestaande. Wat zou je willen, waar verlang je naar, wat wil je loslaten, waar heb je moed voor nodig? Mijn pianobegeleiding geeft een veilige bedding voor jouw zingen.

Voor wie

Voor iedereen die wil veranderen. Of het nu gaat om jezelf opnieuw uit te vinden, in je kracht komen te staan, of leren jezelf te uiten en ruimte in te durven nemen.
Voor mensen met ontwikkelingsvragen op het gebied van stress-reductie, onzekerheid of verlegenheid. Of vragen op het gebied van loopbaanontwikkeling:
Wat is mijn volgende stap, wat is mijn talent?

medium

Hoe

Ik werk met een strippenkaart met een doorgaande lijn. Thema’s die aan bod komen zijn aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben en willen.  Dit doen we aan de hand van de Latifa. Het wordt de weg van de zeven verfijningen genoemd en ook wel een bewustzijnsweg. Lees meer over de Latifa. Verder werken we aan adembewustzijn.

Bij een strippenkaart bepaal je zelf wanneer je komt. We spreken de sessies per keer af. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse sessie af te spreken. De lessen zijn in Cultuurhuis Gouda. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie