Zing vanuit je hart – Cultuurhuis Gouda

vrijdag 10 mei 2019 20:00 - 21:30

Dit succesvolle programma vindt bijna iedere maand plaats in het Cultuurhuis in Gouda, Samaya in Werkhoven of the Treehouse in Delft. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele, religieuze en spirituele richtingen.

Informatie en aanmelden

Zing vanuit je hart – Samaya Werkhoven

vrijdag 17 mei 2019 20:00 - 21:30

Dit succesvolle programma vindt bijna iedere maand plaats in Gouda, Werkhoven of Delft. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele, religieuze en spirituele richtingen.

Informatie en aanmelden

Zing! – workshop stembevrijding Gouda

vrijdag 14 juni 2019 13:00 - 17:00

In deze workshop ervaar je via toegankelijke improvisatie oefeningen en samenzang de kracht van zingen. We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. We maken klank en besteden ruime aandacht aan ademhaling. In de tweede helft van de workshop krijgt iedereen de gelegenheid om zijn/haar eigen zingen verder te onderzoeken. Dat kan naar keuze met of zonder pianobegeleiding. Hoe klinkt jou stem vandaag? Wat kom jij tegen in het zingen?

Informatie en aanmelden

Vivre – jaartraining

vrijdag 11 oktober 2019

Het jaarprogramma Vivre gaat over het ontdekken van jouw nieuwe weg. De weg van jouw bestemming. De training is opgebouwd uit de inhoudelijke thema’s: Aanvaarden, Verlangen, Dromen & Hopen, Vertrouwen, Loslaten, Liefde & Compassie en Bereid zijn.

Informatie en aanmelden

Popkoorweekend Gouda

vrijdag 29 november 2019 – zaterdag 30 november 2019

Alweer voor het tiende jaar organiseren Lambert Mutsaers en Frans Meijer weer een popkoorweekend in Gouda. Iedereen kan meedoen! Zangervaring is niet nodig. Het draait in dit weekend om het plezier van het samen zingen. Heb je altijd al eens heerlijk vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Dan is dit je kans!

Informatie en aanmelden