Laden Evenementen

Wanneer je dit leest vraag je jezelf misschien af wat voor jou belangrijk is en wat jij nodig hebt. Heb je de moed om trouw te zijn of kleur te bekennen aan wie je werkelijk bent?
Je bent het meest waarachtig, krachtig en authentiek wanneer je volledig jezelf kunt zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie ben je? Wat doe je? Wat denk je? Wat laat je zien?

Om met deze vragen in verbinding te komen zijn openheid en moed nodig.
Openheid om met deze vragen nieuwe of andere inzichten te krijgen en moed om verandering aan te gaan. Vanuit zelfcompassie iets anders durven doen, loslaten van oude patronen, gewoontes, denkkaders en gedrag. Dan geef je jezelf de mogelijkheid om samen te vallen met wie je werkelijk bent.

De Jaartraining gaat over het ontdekken van jouw andere of nieuwe weg en biedt ondersteuning bij verandering.
En is opgebouwd uit de inhoudelijke thema’s: Aanvaarden, Verlangen, Hopen, Vertrouwen, Loslaten, Liefde en Bereid zijn.

Verandering gaat niet alleen via cognitieve weg (het hoofd). Voor nieuwe inzichten en ervaringen is de verbinding van hoofd-hart-buik nodig.
Stembevrijding en Zingen zijn bij uitstek een manier om een directe verbinding te maken. Stembevrijding gaat over het verlangen om ruimte in te nemen, om jezelf te laten horen en gehoord willen worden. De klank-zang oefeningen worden begeleid met piano.

We maken ook gebruik van Opstellingen. We onderzoeken daarmee wat er op een systemische manier uit jouw systeem te leren valt. We kunnen van alles opstellen, denk bijvoorbeeld aan vertrouwen, verlangen, een ondermijnende gedachte, etc. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en/of waardoor we niet lekker in ons vel zitten, steeds weer in onbewust gedrag terechtkomen, of vast blijven zitten in patronen. Volg deze link voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
E-mailadres*
Je schrijft je nu alvast in, je ontvangt op een later moment de factuur.
Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2024
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Cultuurhuis Gouda
Turfsingel 34
Gouda, 2803 BC Nederland
+ Google Maps