Zingen is een geweldige manier om positieve energie te genereren in een groep mensen.
Samen zingen draagt direct bij aan sfeer, teamspirit, kennismaking, samenwerking en communicatie. Ook bij persoonlijke ontwikkeling is het een krachtig instrument. Waar gezongen wordt gebeurd iets! Ideaal voor teambuilding, leiderschap-training of een event of congres. Lambert Mutsaers organiseert verschillende activiteiten voor organisaties en bedrijven.

Individuele leiderschapscoaching-stembevrijding
Het is ook mogelijk om individueel te werken aan je leiderschap.
Volg deze link voor informatie.

Teambuilding

Samen zingen leidt tot verbinding. Natuurlijk is het idee van samen zingen in het begin even onwennig, maar de ervaring leert dat de deelnemers al snel uitbundig staan te zingen.

Lambert begeleid het zingen op enthousiaste wijze aan de piano. Veelal zijn het improvisaties en aansprekende oefeningen of anders toegankelijke liedjes. Het uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen. Ervaring of iets dergelijks is niet nodig. Streker nog: ook degene die van zichzelf vinden dat ze niet kunnen zingen zullen al snel ontdekken dat het tegendeel waar is.

Praktische informatie:
Workshop duur: 1,5 - 2 uur
Deelnemers  aantal: 12 tot 30

Leiderschap

Elke vorm van persoonlijk leiderschap begint bij het vermogen jezelf helemaal te kennen, met jezelf te kunnen zijn. Een moedig leider staat in verbinding met zichzelf, is assertief en neemt daadkrachtig de eigen plek in. De uitdaging is steeds weer opnieuw stilstaan bij de vraag: wat wil ik echt? Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn ingeving, en durf ik die te volgen zonder direct te weten waar dat toe leidt? Zingen is een geweldige manier om dit te onderzoeken. Want natuurlijk, voor zingen is moed nodig, dat weet iedereen die weleens zingt. En trouwens ook iedereen die wel zou willen zingen maar het niet durft…

In bedrijven en organisaties gaat Lambert in niet al te grote groepen de diepte in. De deelnemers onderzoeken in een dagworkshop hun eigen leiderschap en potentieel.

Praktische informatie:
Workshop duur: 1 dag
Deelnemers  aantal: 8 tot 12

Congressen

Samen zingen genereert al snel een geweldig gevoel van verbondenheid. Denk maar eens aan een theatervoorstelling waar het publiek meezingt of een voetbalstadion...
Zingen tijdens uw congres, seminar of conferentie doet hetzelfde. Een afsluiting of start van het middagprogramma waarbij al zingend het thema van de dag duidelijk wordt of afgerond, roept iedereen bij de les en verbroedert.

In een korte act weet Lambert al snel op een vrolijke en enthousiaste manier de mensen aan het zingen te krijgen. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers uw congres niet snel vergeten.

Praktische informatie:
Act duur: 15 - 20 minuten
Deelnemers  aantal: tot 250

Reacties:

Medewerkersdag Ministerie van Justitie en Veiligheid:  Het was een succes!! Dank voor je komst en je vermogen om vanuit je eigen zijn verbinding te maken met al het zijn van anderen. Ik hoop dat iedereen heeft kunnen voelen (al is het maar een pietsje) hoe fijn het is om even zo dicht bij jezelf te kunnen zijn. Voor mij was het de mooiste afsluiting die ik me kon wensen.

Congres Instituut voor Psychotrauma: Met een glimlach denken wij aan gisteren terug, want het voelde echt als een feestje. Een mooie mix van serieus en licht, en iedereen heeft genoten van de samenzang. Het was leuk om te zien hoe de zaal meteen enthousiast mee deed. Een mooie afsluiting.

Kennisnetwerkdag Dienstenorganisatie Protestantse Kerk:
Ook na een nacht blijft de nasmaak buitengewoon, je hebt ons gisteren geraakt!

Vrouw en Busyness netwerkavond:
Het knappe van Lambert is, dat hij in no time een veilige sfeer weet te creëren, waarin je niet bang bent om 'gek' gevonden te worden. Niemand haakte af, iedereen deed met overgave mee. De avond eindigde in een vrolijk zangfestijn – met prima akoestiek natuurlijk! – onder begeleiding van Lambert op de vleugel.

Inspiratie dag Synergos Communicatie:
We hebben het geweldig gevonden! Zo, die heb je maar vast binnen. Nee, echt, ik ben erg enthousiast en wat mij betreft gaan we er meer doen – nu nog wat opdrachtgevers die we kunnen overtuigen.

Opening congres Raad op Maat:
Het was zeker een geslaagd congres. Mede dankzij een bruisende start. Dank daarvoor!

Teamdag ROC van Amsterdam Gooi en Vechtstreek:
Bedankt voor de middag! Het was absoluut een mooie opwarmer voor de rest van de middag. Complimenten!

Wie gingen u o.a. voor:

PGGM    Synergos    Rotary     ROC    RijksprojectacademieRijkswaterstaat   Refloxologen   RDW   Raad op maat   PKN    Ministerie InfraLions   Laurens   IVP   Ipse de Bruggen    Hogeschool    Groene hart    Gemiva    De trans    Amsterdam    Amsta     Zorgbelang