"Het was een succes!! Dank voor je komst en je vermogen om vanuit je eigen zijn verbinding te maken met al het zijn van anderen. Voor mij was het de mooiste afsluiting die ik me kon wensen."

Teambuilding

Samen zingen leidt tot verbinding. Natuurlijk is het idee van samen zingen in het begin even onwennig, maar de ervaring leert dat de deelnemers al snel uitbundig staan te zingen.

Ik begeleid het zingen op enthousiaste wijze aan de piano. Veelal zijn het improvisaties en aansprekende oefeningen of anders toegankelijke liedjes. Het uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen. Ervaring of iets dergelijks is niet nodig. Streker nog: ook degene die van zichzelf vinden dat ze niet kunnen zingen zullen al snel ontdekken dat het tegendeel waar is.

Praktische informatie:
Workshop duur: 1,5 – 2 uur
Deelnemers  aantal: 12 tot 30

Leiderschap

Elke vorm van persoonlijk leiderschap begint bij het vermogen jezelf helemaal te kennen, met jezelf te kunnen zijn. Een moedig leider staat in verbinding met zichzelf, is assertief en neemt daadkrachtig de eigen plek in. De uitdaging is steeds weer opnieuw stilstaan bij de vraag: wat wil ik echt? Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn ingeving, en durf ik die te volgen zonder direct te weten waar dat toe leidt? Zingen is een geweldige manier om dit te onderzoeken. Want natuurlijk, voor zingen is moed nodig, dat weet iedereen die weleens zingt. En trouwens ook iedereen die wel zou willen zingen maar het niet durft…

In bedrijven en organisaties ga ik in niet al te grote groepen de diepte in. De deelnemers onderzoeken in een dagworkshop hun eigen leiderschap en potentieel. Daarnaast is ook individuele coaching mogelijk.

Praktische informatie:
Workshop duur: 1 dag
Deelnemers  aantal: 8 tot 12

Events en Congressen

Samen zingen genereert al snel een geweldig gevoel van verbondenheid. Denk maar eens aan een theatervoorstelling waar het publiek meezingt of een voetbalstadion…
Zingen tijdens uw congres, seminar of conferentie doet hetzelfde. Een afsluiting of start van het middagprogramma waarbij al zingend het thema van de dag duidelijk wordt of afgerond, roept iedereen bij de les en verbroedert.

In een korte act krijg ik doorgaans op een vrolijke en enthousiaste manier al snel de mensen aan het zingen. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers uw congres niet snel vergeten.

Praktische informatie:
Act duur: 15 – 20 minuten
Deelnemers  aantal: tot 250

Tevreden klanten:

Vrijblijvend informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.