Nieuws

Regels in Cultuurhuis Gouda vanaf 25 september 2021:
–     
Een Corona toegangsbewijs is niet nodig voor deelname aan
Zing vanuit je hart, Koor Outloud, Individuele coaching-stembevrijding,
workshops en trainingen
–      Indien u in de foyer een bestelling doet wordt er wel naar een QR code
gevraagd omdat dit onder horeca valt.
–     Uitzondering hierop is Take-away, u dient de consumptie dan te nuttigen in
het lokaal of buiten.
Kijk voor het protocol Cultuurhuis Gouda

Regels in Samaya vanaf 25 september 2021:
–      Een Corona toegangsbewijs is niet nodig voor deelname aan
Zing vanuit je hart.
–      Indien u vooraf dineert of verblijft wordt er wel naar een QR
code gevraagd omdat dit onder horeca valt.

Kijk voor het protocol Samaya

Voor alle activiteiten en locaties:
–      Blijf thuis bij klachten
–      Respecteer wanneer anderen meer ruimte prettig vinden
–      Wees terughoudend met handen geven, omhelzen, enz.

Zomer retraite in Samaya
We organiseren weer een mooie zomerretraite van vrijdag 13 t/m zondag 15 augustus.
Een lang weekend waarbij je tot stilstand zult komen, afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek en drukte, om contact te maken met je eigen hartsverlangen en te luisteren naar de wijsheid van jouw hart.

Een mooie programma in combinatie met de heerlijkheden van Samaya voelt iedere keer weer als een enorm cadeau! Meedoen? Meld je dan snel aan. Zomer Retraite

ReConnect, speciaal voor bedrijven en organisaties
Het ReConnect-Zangevent draait om elkaar (weer) te ontmoeten en plezier maken. Na een barre coronatijd waarin de livecontacten schaars en anders waren, waar we last hadden van maatregelen en er maar weinig mocht, komt er nu een tijd waarin we weer naar echte ontmoetingen gaan.

Weer een nieuwe Kick-off dus!
Hoe leuk is het om samen met al je collega’s plezier te maken? Om een mooi moment te organiseren om weer samen op weg te gaan? Een bijzondere unieke en spetterde ervaring zorgt voor energie en verbondenheid. De titel zegt het al: het gaat dus om een bijzonder zangevent, waaraan iedereen kan meedoen!
https://www.lambertmutsaers.nl/zangevents/

Op 4 zatermiddag organiseren we een ReConnect-middag in het Cultuurhuis in Gouda. Voordat je kunt aanmelden wachten we even hoe de regels er tegen die tijd uitzien. (vooral hoeveel mensen mogen we toelaten)
https://www.lambertmutsaers.nl/activiteiten/reconnect/

Vivre Jaartraining
We starten met weer een nieuwe jaargang op vrijdag 8 oktober 2021

Sinds het uitbreken van de Corona crisis is de wereld om ons heen veranderd. Nieuwe vragen, andere omgangsvormen en misschien wel verandering van loopbaan en onzekerheid. Een tijd om jezelf opnieuw af te vragen wat belangrijk is voor jou en wat jij nodig hebt. Hoe verhoud je je in het dagelijks leven. Heb je de moed om trouw te zijn of kleur te bekennen aan wie je werkelijk bent? Je bent het meest waarachtig, krachtig en authentiek wanneer je volledig jezelf kunt zijn. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie ben je? Wat doe je? Wat denk je? Wat laat je zien?

Het proces van de training gaat langs de vragen:
Waar ben ik nu? Wat wil ik leren? Wat is mijn fundament? Wat heb ik nodig? Wat ga ik doen? Wat laat ik los? Wat weet ik nu? Wat is mijn besluit?
Kijk hier voor informatie

Zing vanuit je hart Songbook
Het Zing vanuit je hart Songbook is in wording! Het boek is al af. Ik ben er enorm trots en kan bijna niet wachten om het met je te delen. Het leuke is dat je straks de songs ook kunt beluisteren. Momenteel zijn we bezig met de Mp3-audiotracks. De exacte lanceringsdatum maken we binnenkort bekend.

Zing vanuit je hart
In afwachting van versoepeling hopen we Zing vanuit je hart nog te organiseren op 25 juni in Gouda en 2 juli in Samaya. Reserveren kan dus nog even niet. Zodra er nieuws is komt het in de agenda op deze website en indien je de nieuwsbrief ontvangt, krijg je bericht.

Voor het nieuwe seizoen staan alle data alvast op de deze pagina
Hiervoor reserveren kan vanaf 1 september.