Laden Evenementen

Het ReConnect-Zangevent draait om elkaar (weer) te ontmoeten en plezier maken. Na een barre coronatijd waarin de livecontacten schaars en anders waren, waar we last hadden van maatregelen en er maar weinig mocht, komt er nu een tijd waarin we weer naar echte ontmoetingen gaan.

Weer een nieuwe start dus! En dat willen we vieren.
Op zaterdagmiddag 4 september organiseren Frans Meijer en Lambert Mutsaers een bijzondere zangmiddag. We hebben namelijk iets bijzonders ontwikkeld… Wat we gaan doen is op een hele toegankelijke en vooral leuke manier werken aan een paar supergave popsongs, die we aan het eind van de middag samen zingen in een spetterende finale. Iedereen kan dus meedoen, ervaring is niet nodig, zelfs de mensen die denken dat ze niet kunnen zingen zullen een topervaring beleven! (op zaterdag 11 september organiseren we deze middag in Zeewolde)

Dit ReConnect project gaan we vanaf het najaar ook doen in bedrijven en organisaties. Mocht je voor jouw werk geïnteresseerd zijn, is het mooie manier om daarmee kennis te maken.

Voor aanmelden moeten we nog even wachten. We willen weten hoeveel mensen er tegen die tijd mee mogen doen. Maar reserveer alvast de datum in je agenda. Je kunt wel alvast je belangstelling kenbaar maken, je krijgt dan als eerste een uitnodiging om te reserveren.

Belangstelling kenbaar maken:

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Gegevens

Datum:
4 september 2021
Tijd:
14:00 - 17:00

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.