ReConnect met de mensen in je organisatie dmv een onvergetelijke ervaring

Het ReConnect-Zangevent draait om elkaar (weer) te ontmoeten en plezier maken. Na een barre coronatijd waarin de livecontacten schaars en anders waren, waar we last hadden van maatregelen en er maar weinig mocht, komt er nu een tijd waarin we weer naar echte ontmoetingen gaan.

Weer een nieuwe Kick-off dus!
Hoe leuk is het om samen met al je collega’s plezier te maken? Om een mooi moment te organiseren om weer samen op weg te gaan? Een bijzondere unieke en spetterde ervaring zorgt voor energie en verbondenheid. De titel zegt het al: het gaat dus om een bijzonder zangevent, waaraan iedereen kan meedoen!

Al naar gelang de groepsgrootte richten we het project in. Wat we doen is op een hele toegankelijke en vooral leuke manier werken aan een paar supergave popsongs, die we aan het eind van het project (dag of dagdeel) samen zingen in een spetterende finale. Iedereen kan dus meedoen, ervaring is niet nodig, zelfs de mensen die denken dat ze niet kunnen zingen zullen een topervaring beleven!

Je kunt je als bedrijf, organisatie of groep nu al aanmelden. We plannen vanaf het najaar 2021.
Wacht dus niet te lang en neem contact op!

Bij ons zit muziek in het DNA, wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van tal van workshops en gelegenheidskoren en het enthousiasmeren van grote en kleine groepen mensen en hebben een enorme muzikale bagage. Het uitgangspunt in de werkwijze is eenvoudig: Plezier, laagdrempelig en een unieke ervaring, waarover nog lang gesproken wordt!

Het is bewezen dat muziek en zingen ervoor zorgen dat we ons verbonden voelen met elkaar. En beide zijn ook nog eens goed voor onze vitaliteit. Nergens valt dit beter te zien dan bij zingen in groepsverband. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat samen zingen mensen zowel lichamelijk en geestelijk goed doet. Kortom: reden genoeg om dit avontuur te organiseren.

Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.