Vivre Zomer Retraite in Samaya
vrijdag 13 t/m zondag 15 augustus 2021

Retraite

Een lang weekend waarbij je tot stilstand zult komen, afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek en drukte, om contact te maken met je eigen hartsverlangen en te luisteren naar de wijsheid van jouw hart.

In de hectiek van alledag, in deze nieuwe wereld is het niet eenvoudig om je te verbinden met de dingen die jouw hart voeden en belangrijk voor je zijn. Afstemming op je eigen natuur concurreert met het appèl dat er gedaan wordt vanuit de buitenwereld.  We lopen daarmee de kans te vergeten waar ons hart sneller van gaat kloppen en verliezen onze eigen verbinding. Tijdens deze drie dagen gaat het dus om jouw hartsverlangen: wat leeft erin jou waar jij gelukkig van wordt? Waar wil je (meer) ruimte aan geven? Welke antwoorden vallen binnen als je goed luistert?

Zelfonderzoek, ontspanning, plezier, creativiteit en inspiratie zijn sleutelwoorden om de deur naar jouw hart open te zetten.

Samaya Werkhoven

Samaya is een plek waar je je meteen thuis voelt. Zowel het klooster als de tuin ademen ruimte: Het gebouw is licht, de gangen en kamers hebben veel ramen waardoor het daglicht naar binnen stroomt, en de tuin is vooral in de zomer een heerlijke plek om te zijn.

Samaya staat voor hoge kwaliteit, met haar warme gastvrijheid en vriendelijke ontvangst. En in de keuken wordt voortreffelijk gekookt met biologische en verantwoorde producten. De maaltijden zijn dan altijd een feestje op je bord, ook wanneer je dieetwensen hebt.

Overnachten doe je in een van de mooie kamers, heerlijk op jezelf. (en samen met een ander kan ook)

Locatie:
Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven

small

Hoe we werken

Tot stilstand komen dus.
Afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden zijn helpend om je te her-inneren waar jij blij van wordt en wat jij moeiteloos vanuit jezelf de buitenwereld kunt bieden.

We gebruiken de elementen van de natuur om ons af te stemmen op onze eigen natuur. Dit doen we o.a. door middel van klank-zang oefeningen (stembevrijding) bewust bewegen, (Qigong, adem- en ontspanningsoefeningen) creatieve opdrachten, stilte momenten en vrije tijd. De retraite is erop gericht om te verzachten, te ontspannen en in contact te komen met onze eigen wijsheid.

En de heerlijkheden van Samaya, de tuin en de omgeving zijn helpend en een mooie bedding waarin dit plaats vindt.

De retraite kunnen we prima organiseren in de huidige Covid situatie. We hebben ervaring in de aanpak en organisatie (afgelopen zomer hebben we ook een prachtige retraite gehad). Samaya organiseert ons verblijf op een uiterst zorgvuldige en prettige manier. Vanzelfsprekend houden we ons aan de adviezen en richtlijnen van Overheid en RIVM, klik hier voor ons protocol. Door onze gezamenlijke aanpak hebben we tijdens het weekend het gevoel dat er even geen crisis is.

Impressie

Praktisch:

Data en tijd:
Vrijdag 13 augustus t/m zondag 15 augustus
De start is vrijdag om 11:00. De afronding van het weekend is zondag om 16:00 uur.

Vol pension:
• 8 dagdelen onbeperkt koffie/thee/water/koekjes
• 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
• 3 x een biologisch-vegetarisch lunchbuffet met soep en salade, diverse soorten brood en luxe broodjes
• 2 x een uitgebreid biologisch-vegetarisch diner van 2-gangen bestaande uit vijf verschillende gerechten en een dessert

Deelname:
• je hebt een kamer voor jezelf
• drankjes (borrel, diner en avond) reken je zelf af

Deelname aan deze mooi retraite: € 595,00.
(Verblijf volpension 315 euro, het programma 280 euro)

De maximale groepsgrootte hebben we bereikt, aanmelden kan niet meer