Stel je voor: Qiqong in de tuin, dan lekker ontbijten, zingen, mijmeren, wandelen, stil zijn, zingen, luieren en tussendoor genieten van de heerlijkheden van Samaya om de dag af te sluiten met een meditatie en dan heerlijk slapen in een van de mooie kamers. vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus 2020 Samaya in Werkhoven Vivre la Vie - Zomer Retraite

Met deze Zomer Retraite geef je jezelf een groot cadeau!

Retraite

Een lang weekend waarbij je tot stilstand zult komen, afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek en drukte, om contact te maken met je eigen hartsverlangen en te luisteren naar de wijsheid van jouw hart.

In de hectiek van alledag, in deze nieuwe wereld is het niet eenvoudig om je te verbinden met de dingen die jouw hart voeden en belangrijk voor je zijn. Afstemming op je eigen natuur concurreert met het appèl dat er gedaan wordt vanuit de buitenwereld.  We lopen daarmee de kans te vergeten waar ons hart sneller van gaat kloppen en verliezen onze eigen verbinding. Tijdens deze drie dagen gaat het dus om jouw hartsverlangen: wat leeft erin jou waar jij gelukkig van wordt? Waar wil je (meer) ruimte aan geven? Welke antwoorden vallen binnen als je goed luistert?

Zelfonderzoek, ontspanning, plezier, creativiteit en inspiratie zijn sleutelwoorden om de deur naar jouw hart open te zetten.

Samaya Werkhoven

Samaya is een plek waar je je meteen thuis voelt. Zowel het klooster als de tuin ademen ruimte: Het gebouw is licht, de gangen en kamers hebben veel ramen waardoor het daglicht naar binnen stroomt, en de tuin is vooral in de zomer een heerlijke plek om te zijn.

Samaya staat voor hoge kwaliteit, met haar warme gastvrijheid en vriendelijke ontvangst. En in de keuken wordt voortreffelijk gekookt met biologische en verantwoorde producten. De maaltijden zijn dan altijd een feestje op je bord, ook wanneer je dieetwensen hebt.

Overnachten doe je in een van de mooie kamers, heerlijk op jezelf. (en samen met een ander kan ook)

Locatie:
Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven

small

Hoe we werken

Tot stilstand komen dus.
Afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden zijn helpend om je te her-inneren waar jij blij van wordt en wat jij moeiteloos vanuit jezelf de buitenwereld kunt bieden.

We gebruiken de elementen van de natuur om ons af te stemmen op onze eigen natuur. Dit doen we o.a. door middel van klank-zang oefeningen (stembevrijding) bewust bewegen, (Qigong, adem- en ontspanningsoefeningen) creatieve opdrachten, stilte momenten en vrije tijd. De retraite is erop gericht om te verzachten, te ontspannen en in contact te komen met onze eigen wijsheid.

En de heerlijkheden van Samaya, de tuin en de omgeving zijn helpend en een mooie bedding waarin dit plaats vindt.

Impressie

Praktisch:

Data en tijd:
Drie dagen van vrijdag 21 augustus 2020 om 11:00 uur t/m Zondag 23 augustus 2020 om 16:00 uur.

Vol pension:
2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner, onbeperkt koffie en thee.

Zomer actieprijs: € 599,00
– je hebt een kamer voor jezelf
– deelname Zing vanuit je hart Outside op vr 21 aug inbegrepen
– drankjes (borrel, diner en avond) reken je zelf af