Stel je voor: Qiqong in de tuin, dan lekker ontbijten, zingen, mijmeren, wandelen, stil zijn, zingen, luieren en tussendoor genieten van de heerlijkheden van Samaya om de dag af te sluiten met een meditatie en dan heerlijk slapen in een van de mooie kamers. vrijdag 13 t/m zondag 15 maart 2020 Samaya in Werkhoven Vivre Retraite

"There is a voice that doesn’t use words. Listen.” ~ Rumi

Retraite

In deze dagen kun je even tot stilstand komen, afstand nemen van de dagelijkse hectiek en drukte om contact te maken met je innerlijke stem. Te voelen hoe het werkelijk met je is door je onder te dompelen in een weekend van zelfonderzoek, ontspanning en inspiratie.

De retraite is een unieke gelegenheid voor zelf- ontwikkeling en heling. Een paar dagen waarin je volledig de ruimte krijgt om jezelf te zijn.

Samaya Werkhoven

Voormalig klooster Samaya is een prachtige en inspirerende plek om te verblijven. Er heerst rust en een geweldige energie. Samaya heeft een voortreffelijke keuken waar voornamelijk gekookt wordt met biologische producten.

En natuurlijk kun je ook genieten van de prachtige tuin, die zo’n vier hectare groot is, met achterin een labyrint.
Overnachten doe je in een van de mooie kamers, heerlijk op jezelf. (en samen met een ander kan ook)

Locatie:
Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven

small

Hoe we werken

Iedereen is van binnen heel. Om deze heelheid te voelen is de verbinding tussen hoofd, hart en buik ( denken, emoties en lichaam) essentieel. Via de weg van stembevrijding, adem en lichaamsbewustwording doen we nieuwe ervaringen en inzichten op om deze verbinding te verstevigen.

De dagen starten met Qigong en sluiten af met een avondmeditatie. De Klank-Zang oefeningen (stembevrijding) worden begeleid met piano door Lambert Mutsaers. Jeanine Kouijzer neemt het stuk adem- en lichaamsbewustwording voor haar rekening.

We werken in een eigen Zaal, gebruiken de tuin en de Kapel met zijn bijzondere akoestiek.

Impressie

Praktisch:

Data en tijd:
Drie dagen van vrijdag 13 maart 2020 om 11:00 uur t/m Zondag 15 maart 2020 om 16:00 uur.

Vol pension:
2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner, onbeperkt koffie en thee.

Deelname: € 232,00 (8 dagdelen programma)
Verblijf: € 385,20 (3 dagen vol pension, op basis alleen op een kamer)