Beluister 17 bijzondere mantra's en liederen en zing of speel mee

Songbook
Een lang gekoesterde wens is realiteit geworden:
Een song-muziekboek van Zing vanuit je hart. Mijn uitgangspunt is geweest om iets nieuws toe te voegen. In het muziekboekje vind je mantra’s en liederen die ik zelf geschreven heb, je vindt ook mantra’s, waarvan de teksten al heel lang bestaan en als traditioneel beschouwd mogen worden en waarbij ik nieuwe muziek heb gecomponeerd.

De bladmuziek bestaat uit de melodielijn met een eenvoudig te spelen pianobegeleiding. Ook vind je steeds het akkoordenschema. De songteksten staan onder de melodielijn, de tekst staat ook los bij iedere mantra. Vanzelfsprekend heb ik bij iedere mantra ook iets geschreven over de betekenis.

Mp-3 muziekbestanden
De liederen in het Songbook hebben we ingespeeld en ingezongen, zodat je lekker thuis kunt meezingen en meespelen met je eigen instrument. In het Songbook staat een QR code die je bij deze mp-3 bestanden brengt. Je kunt zo de bestanden makkelijk afspelen op je computer, mobiel of tablet.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

In de zomervakantie periode is de levertijd iets langer (maximaal 1 week)

  • Prijs: 18,50 €
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.