Workshops

Zing! - stembevrijding

In ons leeft van alles. Kunnen we daar contact mee maken en daar ruimte aan geven? Zingen brengt je bij je innerlijke kracht, eigenheid en jouw waarheid, ook al kan dat gepaard gaan met ongemak, onzekerheid en kwetsbaarheid. Zingen brengt je in verbinding, met jezelf en van daaruit met anderen. Jouw lied wil en mag gehoord worden. Daarom is het zo bijzonder om dat te ervaren in een groep.

In deze workshop ervaar je via toegankelijke improvisatie oefeningen en samenzang de kracht van zingen. We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om individueel zijn/haar eigen klank en zingen verder te onderzoeken. Dat doen we met pianobegeleiding. Hoe klinkt jouw lied?

Deze workshop wordt door het jaar heen regelmatig gegeven. Wanneer deze gepland staat is dat terug te vinden in de agenda. De workshop kan op aanvraag worden verzorgd.

Inspirare | Adembewustzijn

Inspirare (inspiratie) komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘Inblazing’. De workshop gaat niet alleen over bewust worden van je ademhaling, maar ook over de moeiteloosheid en vanzelfsprekenheid van je ademhaling.

Een ontspannen ademhaling leidt tot makkelijker bij jezelf blijven, stressreductie en helpt je bij het innemen van ruimte.

De meeste goede ingevingen en ideeën komen ook voort uit de stilte, op momenten dat je er eigenlijk niet aan dacht. Het doet er dus toe om regelmatig, door de dag heen, even stil te staan.

De workshop is in handen van Jeanine Kouijzer, Lambert staat haar terzijde. In toegankelijke werkvormen.en oefeningen doe je nieuwe ervaringen op zodat je je bewustzijn vergroot met betrekking tot je adem. Kortom: een inspiratievolle workshop!

Ook deze workshop komt regelmatig terug.

Maatwerk

Ik verzorg maatwerk-workshops voor uiteenlopende groepen. Mijn motto is dat iedereen kan zingen. Zingen leidt ook tot contact en verbinding, met jezelf, maar natuurlijk ook met anderen.

Mijn aanpak is toegankelijk, lichtvoetig en concreet, zodat iedereen direct mee kan doen. Het gaat er bij het zingen niet om of het ‘mooi’ of ‘harmonisch’ klinkt maar om de energie en het effect dat het teweeg brengt. Met eenvoudige, toegankelijke en vooral luchtige improvisatie-aanpak breng ik mensen al snel tot zingen. Het zingen begeleid ik met piano.

Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden.

Wij hebben brede ervaring met:
– Bedrijven
– Overheden
– Koren
– Feestelijke bijeenkomsten
– Groepen vrienden/vriendinnen/familie