Zingen samen met anderen is een geweldige manier om jouw zingen te onderzoeken. Zingen is immers ook communiceren. In ons zingen hebben we iets te geven, zelfs als we denken dat we er niets van kunnen. We denken al snel dat het over goed, mooi en harmonieus zingen gaat, waar het echter om draait is om bij de essentie te komen, die van jou wel te verstaan.
En dat wil gehoord worden!

Een greep uit het aanbod:

Lied van jouw ziel
We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. In de tweede helft van de workshop krijgt iedereen de gelegenheid om zijn/haar eigen zingen verder te onderzoeken. Dat kan naar keuze met of zonder pianobegeleiding. Hoe klinkt jou stem vandaag? Wat kom jij tegen in het zingen? Kijk in de agenda voor meer informatie.

Popkoor
Het gelegenheids-popkoor, waaraan iedereen kan meedoen. Ervaring is niet nodig, er wordt ook niet gewerkt met bladmuziek De start is op vrijdagavond, Op zaterdag werken we de hele dag verder aan leuke en aansprekende popsongs en ’s avonds treden we op met heuse liveband voor eigen publiek. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Op volle toeren zingen
Altijd al eens een middag lekker uit volle borst, vol overgave meezingen met hollandse hits?
Doe dan mee met Op volle toeren zingen. Na een korte introductie en warming-up gaan we al snel bekende nummers zingen en natuurlijk met pianobegeleiding. Je laat je lekker meenemen. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Workshops op maat
Uitgangspunt is een bijzondere ervaring, waaraan iedereen mee kan doen. Ook (of zelfs) degene die denken dat ze niet kunnen zingen. Of het nu gaat om het plezier van samen zingen, of om (doorgaans in kleinere groepen) inhoudelijke verbinding. Lambert laat op creatieve, inspirerende en toegankelijk wijze de mensen samen zingen. De aanwezigheid van een piano geeft iets extra’s, Lambert begeleidt het zingen dan aan de piano. Neem contact op voor de mogelijkheden.