"Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Op de een of andere manier weten die al ver van tevoren wat je echt wilt worden. Al het andere is van minder belang.
Steve Jobs

Zingen brengt je bij je authenticiteit, innerlijke kracht, stevigheid en daadkracht, ook al kan dat gepaard gaan met ongemak, onzekerheid en kwetsbaarheid. Het citaat van Steve Jobs geeft een belangrijk aspect aan van leiderschap. Het vertelt dat gevoel en innerlijk weten richting en houvast bieden om te doen wat er gedaan moet worden. Om als leider te vertrouwen op intuïtie en daarmee het hart te volgen vraagt moed; de moed om te luisteren naar wat je als leider van werkelijk belang acht. De dagelijkse praktijk als leider is niet altijd eenvoudig en kan behoorlijk weerbarstig zijn. Invloeden uit de omgeving kunnen je afbrengen van waar het je als leider om gaat en je wilskracht en standvastigheid beïnvloeden.

Een moedig leider staat in verbinding met zichzelf, is assertief en neemt daadkrachtig de eigen plek in. Je moet in staat zijn om je te laten horen en te zorgen dat je gehoord wordt, je zingt als het ware een solopartij. De uitdaging is steeds weer opnieuw stilstaan bij de vraag: wat wil ik echt? Wat is mijn volgende stap? Wat is mijn ingeving, en durf ik die te volgen zonder direct te weten waar dat toe leidt?

Zingen is een geweldige manier met nieuwe ervaringen om dit te onderzoeken. Want natuurlijk, voor (solo)zingen is moed nodig, dat weet iedereen die weleens zingt. En trouwens ook iedereen die wel zou willen zingen maar het niet durft…

Ik werk met een strippenkaart met een doorgaande lijn. Thema’s die aan bod komen zijn: Waar ben ik nu? Waar wil ik naar toe? Waar kan ik op vertrouwen? Wat heb ik los te laten? Wat is mijn volgende stap? Het vertrekpunt is jouw leervraag: waar draait het in essentie om? We gaan op zoek naar (een aanscherping van) jouw talent, jouw unieke kracht, de eventuele belemmeringen die we daarin tegenkomen onderzoeken we vanzelfsprekend ook.

We spreken de sessies per keer af en dat kan indien gewenst ook variëren van dag en tijdstip. Vooruit plannen in een vaste cyclus kan natuurlijk ook. Meer weten? Een keer uitproberen? Neem vrijblijvend contact op. Ik wil je vragen om onderstaand formulier in te vullen.

Vraag vrijblijvend informatie aan