Enkele ervaringen van anderen:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lambert Mutsaers
Average rating:  
 16 reviews
by Marjon on Lambert Mutsaers
Welke activiteit: Workshop Ministerie van Justitie en Veiligheid

Het was een succes!! Dank voor je komst en je vermogen om vanuit je eigen zijn verbinding te maken met al het zijn van anderen. Ik hoop dat iedereen heeft kunnen voelen (al is het maar een pietsje) hoe fijn het is om even zo dicht bij jezelf te kunnen zijn. Voor mij was het de mooiste afsluiting die ik me kon wensen

by Marina on Lambert Mutsaers
BEDANKT
Welke activiteit: Popkooorweekend

Het popkoorweekend 2017 was weer een hele bijzondere beleving. Bedankt Lambert en Frans

by Dorinda on Lambert Mutsaers
Heerlijk!
Welke activiteit: Popkoorweekend Gouda 2017

Wat heb ik heerlijk gezongen afgelopen weekend: zondag was ik doodmoe maar vol energie. Een enorm leuke sfeer met mensen die er allemaal ook veel plezier in hadden. Ook weer ondervonden hoe muziek(tekst) je kan raken met vreugde en warmte, maar ook ruimte kan geven aan verdriet. Dank jullie wel, Lambert en Frans, dat jullie dit doen.

by Monique on Lambert Mutsaers
Popkoorweekend 2017
Welke activiteit: Popkoorweekend

Afgelopen vrijdag en zaterdag gezongen met een hele bijzondere en enthousiaste groep mensen uit Gouda en (verre) omgeving. Wat een enthousiasme van Lambert en Frans. Wat een aanrader, heerlijk uit je comfortzone. Zingen vanuit het hart. Wat heb ik genoten. Volgend jaar een paar lekker nummers erin van vrouwen.. en Ik ben weer van de partij! Nu nagenieten... loop de hele dag alle nummers te zingen. Ook alle mensen van het popkoor 2017 bedankt voor jullie enthousiasme.

by Ada Knol on Lambert Mutsaers
Zingen vanuit je hart
Welke activiteit: Zing vanuit je hart

Elke keer wanneer Lambert naar Samaya komt in Werkhoven vult de kleine kapel zich met mensen die het fijn vinden om mantra's te zingen. Onder deskundige en bezielende leiding van Lambert geven we ons dan over aan de klanken vanuit ons lijf en laten we ons meevoeren naar wat de muziek ons brengt. Echt genieten!

by Marije Poel | Digitale Steden Agenda on Lambert Mutsaers
Mooie avond

Dag Lambert,
Wij kijken terug op een mooie avond. Dank voor jouw professionele inzet en mooie lied. We weten elkaar te vinden in de toekomst!

by Merijne Bloem Utrecht Medisch Centrum on Lambert Mutsaers
Geslaagde workshop

Ik vind het een heel geslaagde middag! Leuk om met elkaar zo aan de slag te zijn, volgend mij heeft iedereen veel plezier gehad (en dat hebben we nog even voortgezet op het terras). Dank en tot ziens!

by Bas Spekreijse on Lambert Mutsaers
lekker ontspannen zingen
Welke activiteit: Popkoorweekend

Afgelopen weekend heerlijk gezongen. Genieten zoals jullie op een ontspannen manier de groep aan het zingen krijgen, en de verschillende zangkwaliteiten weten te benutten. Samen toewerken naar een soort optreden, met goede muzikale begeleiding, een hele mooie ervaring die mij als onervaren zanger weer een stukje verder heeft gebracht. Ook de gevarieerde keuze aan liedjes, qua tekst en muzikaal pasten helemaal bij mij.

De Verzorging was meer dan goed.

Echt nog even nagenieten.

by Patrick Wognum on Lambert Mutsaers
Weer een feestje
Welke activiteit: Popkoorweekend

Het was mij weer een genoegen om jullie op drums muzikaal te ondersteunen. Ik doe dit nu al 5 jaar maar het is elke keer weer een feestje. Alles is perfect verzorgt. Natuurlijk ook een groot compliment voor het koor. Lambert en Frans bedankt voor jullie vakmanschap en professionaliteit. Martin bedankt voor je lekkere ondersteuning van de bas. Jeanine bedankt weer voor het geweldige eten en drinken en niet te vergeten Eline en Lara. Wat hebben jullie een muzikaal talent. Drumgroet Patrick.

by Cindy Keijzer on Lambert Mutsaers
Gezelligheid-ontspanning-verbinding
Welke activiteit: Popkoorweekend Gouda

Afgelopen weekend heb ik gezongen en wat was het fijn! Een hele gezellige, ongedwongen sfeer waarbij je jezelf kon zijn. Lambert en Frans, wat stralen jullie een enthousiasme uit en wat zijn jullie muzikaal. Ik heb genoten en de finale was super! Leuk ook om de foto's terug te zien, dan beleef ik alles nog een keer in gedachten 😉

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»