Enkele ervaringen van anderen:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lambert Mutsaers
Average rating:  
 19 reviews
by Jolanda on Lambert Mutsaers
Vivre stembevrijding
Welke activiteit: stembevrijding jaartraining

Eigenlijk ben ik zonder enig idee ingestapt in de jaartraining Vivre. Ik had het gevoel dat ik dit moest doen, maar ik had nooit iets met stembevrijding gedaan. Het is een schitterende reis geworden, waarin ik heel veel inzichten heb mogen ontvangen en waarin ik enorm gegroeid ben. Dank je wel Lambert en Jeanine voor dit mooie kado.

by Peile on Lambert Mutsaers
Welke activiteit: Popkoorweekend 2018

Ik heb tot in mijn vezels van dit popkoorweekend genoten!!!
Van nauwelijks durven zingen, hebben Lambert en Frans een veilige en warme bedding gecreëerd, waarbij ik mijn stem helemaal heb kunnen laten gaan. In een koor en ook zelfs voor een publiek ☺!! Heerlijk en bevrijdend was dat. De mooi gekozen popsongs, sympathieke deelnemers en liefdevol gemaakte lunch maakten het helemaal af.
Bedankt Lambert, Frans en Jeanine!

by Monique on Lambert Mutsaers
MAGIC
Welke activiteit: Popkoorweekend 2018

Magie, het is een illusie. Maar na een popkoorweekend met Lambert en Frans, weet ik het zeker... magie bestaat. Zij weten in 24 uur van een paar indivuduele deelnemers een groep te maken, met een enorme saamhorigheid. Hier wordt enorm veel plezier beleefd. De (veganistische) lunch van Jeanine, maakt het plaatje compleet. Eten en zingen, meer heft een mens toch niet nodig. Wat heb ik weer genoten van het optreden in de avond, met Rogier en Patrick erbij. Dan gaat heel even het dak van de Garenspinnerij af. Volgend jaar weer...?! Zeker weten!

by Marjon on Lambert Mutsaers
Welke activiteit: Workshop Ministerie van Justitie en Veiligheid

Het was een succes!! Dank voor je komst en je vermogen om vanuit je eigen zijn verbinding te maken met al het zijn van anderen. Ik hoop dat iedereen heeft kunnen voelen (al is het maar een pietsje) hoe fijn het is om even zo dicht bij jezelf te kunnen zijn. Voor mij was het de mooiste afsluiting die ik me kon wensen

by Marina on Lambert Mutsaers
BEDANKT
Welke activiteit: Popkooorweekend

Het popkoorweekend 2017 was weer een hele bijzondere beleving. Bedankt Lambert en Frans

by Dorinda on Lambert Mutsaers
Heerlijk!
Welke activiteit: Popkoorweekend Gouda 2017

Wat heb ik heerlijk gezongen afgelopen weekend: zondag was ik doodmoe maar vol energie. Een enorm leuke sfeer met mensen die er allemaal ook veel plezier in hadden. Ook weer ondervonden hoe muziek(tekst) je kan raken met vreugde en warmte, maar ook ruimte kan geven aan verdriet. Dank jullie wel, Lambert en Frans, dat jullie dit doen.

by Monique on Lambert Mutsaers
Popkoorweekend 2017
Welke activiteit: Popkoorweekend

Afgelopen vrijdag en zaterdag gezongen met een hele bijzondere en enthousiaste groep mensen uit Gouda en (verre) omgeving. Wat een enthousiasme van Lambert en Frans. Wat een aanrader, heerlijk uit je comfortzone. Zingen vanuit het hart. Wat heb ik genoten. Volgend jaar een paar lekker nummers erin van vrouwen.. en Ik ben weer van de partij! Nu nagenieten... loop de hele dag alle nummers te zingen. Ook alle mensen van het popkoor 2017 bedankt voor jullie enthousiasme.

by Ada Knol on Lambert Mutsaers
Zingen vanuit je hart
Welke activiteit: Zing vanuit je hart

Elke keer wanneer Lambert naar Samaya komt in Werkhoven vult de kleine kapel zich met mensen die het fijn vinden om mantra's te zingen. Onder deskundige en bezielende leiding van Lambert geven we ons dan over aan de klanken vanuit ons lijf en laten we ons meevoeren naar wat de muziek ons brengt. Echt genieten!

by Marije Poel | Digitale Steden Agenda on Lambert Mutsaers
Mooie avond

Dag Lambert,
Wij kijken terug op een mooie avond. Dank voor jouw professionele inzet en mooie lied. We weten elkaar te vinden in de toekomst!

by Merijne Bloem Utrecht Medisch Centrum on Lambert Mutsaers
Geslaagde workshop

Ik vind het een heel geslaagde middag! Leuk om met elkaar zo aan de slag te zijn, volgend mij heeft iedereen veel plezier gehad (en dat hebben we nog even voortgezet op het terras). Dank en tot ziens!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»