Alweer voor het negende jaar organiseren Lambert Mutsaers en Frans Meijer een popkoorweekend in Gouda. Iedereen kan meedoen! Het draait in dit weekend om het plezier van het samen zingen. Natuurlijk hebben we een mooie mix van leuke en aansprekende popsongs, daarbij werken we vanuit een thema. Dit kiezen we aan de hand van een titel of stuk tekst van een van de songs.

Heb je altijd al eens heerlijk vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Dan is dit je kans!
Ervaring is niet nodig, sterker nog ook iedereen die denkt zij/hij niet kan zingen is van harte welkom.
We werken zonder bladmuziek.

De start is op vrijdagavond. Na kennismaken beginnen we al snel aan de eerste songs. Op zaterdagmorgen starten we rustig op en gaan we verder met het instuderen van popliedjes. We pauzeren met een heerlijke lunch. Alle repetities zijn steeds met pianobegeleiding. In de loop van de middag komen er muzikanten bij en wordt er een band gevormd. ‘s Avonds zijn familie, vrienden en bekenden uitgenodigd voor een spetterende finale.

Deelname: € 95,00 per persoon (inclusief lunch op zaterdag)
Locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij Gouda

  • Prijs: € 95,00 Aantal:
  • Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden

Het was een ontroerend en mooi weekend. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben. Ik heb de hele week nog liedjes in mijn hoofd.

Complimenten met welk enthousiasme en bevlogenheid jullie het doen. Het was ook fijn dat er even aandacht was voor mn tranen. Het voelde warm dat dat er ook gewoon mocht zijn.

Ik kijk terug op een geslaagd weekend, Lambert. Ik neurie en zing nog na!!

Zo lekker ongedwongen en er simpel mogen zijn, straalde het uit, waar wij van genoten hebben. Het nummer van Marco, Speeltuin, vond ik heel mooi, ik kreeg een brok in mijn keel. En zeer gedurfd van een aantal dames om solo te zingen, knap hoor! De afsluiting vond ik super warm, zo samen in de kring met de mooie tekst van de Beatles over Vrede.

Het was een superweekend! Met een prachtige eindafsluiting!!

Lambert het was voor mij een onvergetelijke ervaring. Wat heb ik ervan genoten.
Ben vandaag pas weer een beetje op aarde geland. En als ik de foto’s bekijk krijg ik vanzelf weer een warm gevoel. Zo bijzonder dat je met mensen die je helemaal niet kent zoiets voor elkaar krijgt. Dank Lambert en Frans dat jullie je gevoel voor zingen zo hebben weten over te brengen

Een vet compliment voor wat jullie afgelopen weekend met ons voor elkaar hebben gekregen ☺️ dik compliment!!

Vrijdag 23 november:
Vanaf 19:00 uur ontvangen we je met koffie en thee. Zodra iedereen er is gaan we van start. Eerst maken we kennis met elkaar om vervolgens na een warming-up te werken aan de eerste nummers.
We stoppen op vrijdagavond uiterlijk om 22:00 uur.

 

Zaterdag 24 november:
Om 9:30 uur ontvangen we je weer met koffie en thee om vervolgens om 9:45 uur rustig de dag te starten. Gedurende de dag houden we steeds korte pauzes. De lunch van 12:30 tot 13:30 is inbegrepen en wordt door ons verzorgd. We houden al rekening met vegetariërs onder ons. Geef eventuele andere dieetwensen door, dan houden we daar rekening mee.

Muzikale begeleiding: Gedurende de dag is er steeds pianobegeleiding, halverwege de middag komen er muzikanten bij om samen met ons de nummers door te nemen. We stoppen om 17:00 uur, zodat iedereen thuis even kan eten.

Op zaterdagavond wordt iedereen weer om 19:00 uur verwacht zodat we ons kunnen voorbereiden op de finale die om 19:30 uur begint. En neem vooral je eigen publiek mee (de toegang voor hen is gratis)!