Inspirare (inspiratie) komt uit het Latijn en betekent letterlijk 'Inblazing'. De workshop gaat niet alleen over bewust worden van je ademhaling, maar ook over de moeiteloosheid en vanzelfsprekenheid van je ademhaling. Een ontspannen ademhaling leidt tot makkelijker bij jezelf blijven, stressreductie en helpt je bij het innemen van ruimte. De workshop is in handen van Jeanine Kouijzer, Lambert staat haar terzijde. In toegankelijke werkvormen.en oefeningen doe je nieuwe ervaringen op zodat je je bewustzijn vergroot met betrekking tot je adem. Kortom: een inspiratievolle ochtend!

Locatie: Cultuurhuis Gouda
Tijd: 9:30 - 12:00
Deelname € 35,00

Aansluitend aan de workshop Inspirare kun je meedoen met Zing!, een workshop stembevrijding.
Je korting bedraagt dan 10% waardoor het totaalbedrag voor de twee workshops samen 90 euro wordt.
Volg deze link voor informatie over Zing!

De workshop Inspirare kan in combinatie met de middag workshop Zing!

  • Vul het nummer in waarop je eventueel op de dag zelf bereikbaar bent.
    Inspirare kan in combinatie met de middag workshop Zing! Je korting is dan 10%, waardoor het totaalbedrag voor de twee workshops samen 90 euro wordt.

Locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij Turfsingel 34a 2802 BC Gouda

Parkeren: Een prima optie om te parkeren is het parkeerterrein met de ingang aan de Walvisstraat (naast huisnr. 16). maps Kies een parkeerplek zo ver mogelijk van de Walvisstraat af, je kunt dan tussen de huizen door lopen via de Herenstraat naar het Cultuurhuis (ongeveer 7 minuten) Verder zijn er nog andere mogelijkheden zie parkeertips