Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 13 t/m zondag 15 augustus 2021
Samaya in Werkhoven

Een lang zomer weekend waarbij je tot stilstand zult komen, afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek en drukte, om contact te maken met je eigen hartsverlangen en te luisteren naar de wijsheid van jouw hart.

In de hectiek van alledag, in deze nieuwe wereld is het niet eenvoudig om je te verbinden met de dingen die jouw hart voeden en belangrijk voor je zijn. Afstemming op je eigen natuur concurreert met het appèl dat er gedaan wordt vanuit de buitenwereld.  We lopen daarmee de kans te vergeten waar ons hart sneller van gaat kloppen en verliezen onze eigen verbinding. Tijdens deze drie dagen gaat het dus om jouw hartsverlangen: wat leeft erin jou waar jij gelukkig van wordt? Waar wil je (meer) ruimte aan geven? Welke antwoorden vallen binnen als je goed luistert?

Zelfonderzoek, ontspanning, plezier, creativiteit en inspiratie zijn sleutelwoorden om de deur naar jouw hart open te zetten.

We gebruiken de elementen van de natuur om ons af te stemmen op onze eigen natuur. Dit doen we o.a. door middel van klank-zang oefeningen (stembevrijding) bewust bewegen, (Qigong, adem- en ontspanningsoefeningen) creatieve opdrachten, stilte momenten en vrije tijd. De retraite is erop gericht om te verzachten, te ontspannen en in contact te komen met onze eigen wijsheid.

En de heerlijkheden van Samaya, de tuin en de omgeving zijn helpend en een mooie bedding waarin dit plaats vindt.
Volg deze link voor meer informatie

Direct inschrijven:

 

Gegevens

Begin:
13 augustus 2021 @ 13:00
Einde:
15 augustus 2021 @ 18:00

Locatie

Samaya Werkhoven
Hollendewagenweg 20
Werkhoven, 3985 SG Nederland
+ Google Maps