Zing! | workshop stembevrijding

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over loslaten en over je plek innemen. In ons leven emoties, gevoelens en gedachten. Kunnen we daar contact mee maken en daar ruimte aan geven? Zingen brengt je bij je innerlijke kracht, eigenheid en jouw waarheid, ook al kan dat gepaard gaan met ongemak, onzekerheid en kwetsbaarheid. Zingen brengt je in verbinding, met jezelf en van daaruit met anderen. Jouw lied wil en mag gehoord worden. Daarom is het zo bijzonder om dat te ervaren in een groep.

In deze workshop ervaar je via toegankelijke improvisatie oefeningen en samenzang de kracht van zingen. We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. We maken klank en besteden ruime aandacht aan ademhaling. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om individueel zijn/haar eigen klank en zingen verder te onderzoeken. Dat doen we met pianobegeleiding. Ervaar de vrijheid van je stem en geef ruimte aan jouw lied?

Locatie: Cultuurhuis Gouda
Datum: vrijdag juni
Tijd: 13:00 – 17:00
Deelname € 65,00
Max aantal deelnemers 12

Voorafgaand aan de workshop Zing! kun je meedoen met Inspirare, een workshop stembevrijding.
Je korting bedraagt dan 10% waardoor het totaalbedrag voor de twee workshops samen 90 euro wordt.

Volg deze link voor informatie over Inspirare

    Zing! kan in combinatie met de ochtendworkshop Inspirare. Je korting is dan 10%, waardoor het totaalbedrag voor de twee workshops samen 90 euro wordt.

Gegevens

Datum:
14 juni 2019
Tijd:
13:00 - 17:00