Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Evenement Navigatie

Op het podium begint de mantra-band te spelen, de diepe klanken van de Contrabas zorgen voor een warme basis. De Percussie komt erbij en geeft er beweging aan. Langzaam wordt de muziek voller met de klanken van het Indiaas Harmonium en de Vleugel. Het koor zet in, een warme Om-klank klinkt, en als publiek voel je je uitgenodigd om hier helemaal in mee te gaan.

Op vrijdagavond 28 februari 2020 organiseren we Zing vanuit je hart in Concert. Een bijzondere en unieke avond waar we natuurlijk mantra’s en liederen spelen die je misschien kent van de Zing vanuit je hart avonden. En natuurlijk ben je ook hier uitgenodigd om heerlijk mee te zingen.

Wat extra bijzonder is, is dat we ook een aantal hele mooie songs en ballads spelen en zingen!

We doen dat in de theaterzaal van het Cultuurhuis, zodat we met de technische faciliteiten kunnen zorgen voor mooi licht en geluid, wat bijdraagt aan de sfeer van de avond. Zing vanuit je hart in Concert is kortom, een avond van zingen, luisteren, onderdompelen, meedoen en genieten.

De muzikale basis wordt dus gevormd door een unieke mantra-live-band, bestaande uit enthousiaste muzikanten. En speciaal voor deze avond is er een projectkoor.

Je bent van harte uitgenodigd, bestel op tijd je tickets.
(reserveren is noodzakelijk)

Aanvang is 20:00 uur, de avond is rond 22:15 afgelopen.

Reserveren:

Gegevens

Datum:
28 februari 2020
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€17,00

Locatie

Cultuurhuis Gouda
Turfsingel 34
Gouda, 2803 BC Nederland
+ Google Maps

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.