Popkoorweekend

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Alweer voor het tiende jaar organiseren Lambert Mutsaers en Frans Meijer een popkoorweekend in Gouda. Iedereen kan meedoen! Het draait in dit weekend om het plezier van het samen zingen. Natuurlijk hebben we een mooie mix van leuke en aansprekende popsongs.

Heb je altijd al eens heerlijk vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Dan is dit je kans! Ervaring is niet nodig, sterker nog ook iedereen die denkt zij/hij niet kan zingen is van harte welkom. We werken zonder bladmuziek. De start is op vrijdagavond. Na kennismaken beginnen we al snel aan de eerste songs. Op zaterdagmorgen starten we rustig op en gaan we verder met het instuderen van popliedjes. We pauzeren met een heerlijke lunch. Alle repetities zijn steeds met pianobegeleiding.

In de loop van de middag komen er muzikanten bij en wordt er een band gevormd. ‘s Avonds zijn familie, vrienden en bekenden uitgenodigd voor een spetterende finale.

Deelname: € 95,00 per persoon (inclusief lunch op zaterdag)
Locatie: Cultuurhuis Garenspinnerij Gouda

Het maximum aantal deelnemers voor het Popkoorweekend is bereikt.
Indien je via onderstaand formulier je gegevens achterlaat, maak je nog kans op het moment dat er toch nog plek vrijkomt.

 

Gegevens

Begin:
29 november 2019 @ 19:00
Einde:
30 november 2019 @ 21:00