Laden Evenementen

Evenement Navigatie

We zijn snel geneigd om af te stemmen op onze omgeving, op anderen. En onze omgeving, de wereld om ons heen met alle gebeurtenissen, vragen ook veel van ons. Het doet ertoe om bij jezelf te blijven, om in je eigen centrum te blijven en te doen wat voor jou goed is. Daarvoor is vertrouwen nodig, en dan vooral ook zelfvertrouwen.

De workshop ‘Binnenklank’ gaat daarover.
Door middel van adembewustwording en stembevrijding contact te maken met onze binnenwereld.
Een ontspannen ademhaling leidt tot makkelijker bij jezelf blijven, stressreductie en helpt je bij het innemen van ruimte. Adembewustwording gaat niet alleen over bewust worden van je ademhaling, maar ook over de moeiteloosheid en vanzelfsprekendheid van je ademhaling. Door middel van dit bewust worden kun je makkelijker contact maken met je binnenwereld.

In de middag komt de stem erbij, want met onze adem en stem kunnen we direct onze ratio en gevoel met elkaar verbinden. En de verbinding maken tussen de binnenwereld en de buitenwereld. Je ervaart via toegankelijke klank en improvisatie oefeningen en samenzang de kracht van zingen. We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. We maken klank en besteden ruime aandacht aan ademhaling. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om individueel zijn/haar eigen klank en zingen verder te onderzoeken. Dat doen we met pianobegeleiding. Ervaar de vrijheid van je stem en geef ruimte aan jouw geluid, aan jouw klank, aan jouw lied?

Locatie: Cultuurhuis Gouda
Datum: vrijdag 15 oktober 10:00 – 17:00
Max aantal deelnemers 12

Je meldt je nu aan, je ontvangt een factuur begin oktober.
Volg deze link voor meer informatie

  • Prijs: 95,00 €
    Ik heb kennis genomen van de Algemene voorwaarden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Cultuurhuis Gouda
Turfsingel 34
Gouda, 2803 BC Nederland
+ Google Maps