Lambert Mutsaers
Zingen is een geweldige manier als het gaat om het activeren van de vitaliteit en energie van een groep of bij individuele ontwikkeling van mensen. Waar gezongen wordt daar gebeurt wat.

Door middel van het zingen brengt Lambert mensen in verbinding. Met elkaar en vooral met zichzelf. Lambert is al lang met muziek bezig en heeft veel ervaring in het begeleiden achter de piano, o.a. in koren, muziekprojecten en bands. Lambert heeft een eigen praktijk in Gouda en verzorgt naast individuele coaching tal van workshops en programma’s. Daarnaast is hij docent en pianist bij de opleiding voor Stembevrijding van Jan Kortie.
Lambert heeft verder een opleiding en achtergrond in marketing en businessmodeling. Vanuit zijn ruime ervaring als consultant bij organisatie- en bedrijfseconomische vraagstukken in de culturele sector, weet Lambert bij zijn zangworkshops heel goed de verbinding te leggen naar de werkvloer.
Zodra Lambert achter de piano gaat zitten weet hij op bijzondere wijze mensen uit te nodigen om samen muziek te maken. Hij werkt met improvisatie oefeningen, vrije klank maken, eenvoudige liedjes, mantra’s en (pop)songs. Toegankelijkheid is daarbij zijn uitgangspunt.
Naast individuele coaching verzorgt Lambert tal van workshops. Waaronder workshops teambuidling en leiderschap op maat voor bedrijfsleven, overheid, verenigingen, feestelijke bijeenkomsten en koren. Bij congressen verzorgt hij al zingend met de deelnemers plenaire dagopeningen en afsluitingen.
In zijn workshops staan persoonlijke groei, authenticiteit, eigen kracht, verbinding en vooral het plezier en de kracht van samen zingen centraal.